Ohjaajaksi Jehujen kesäleireille!

1.4.2021


**** Janakkalan Jehut ry etsii nuoria ohjaajiksi kesän pallopelileireille! ? ****

 

Moi janakkalalainen nuori!

 

Tule meille Jehuille suunnittelemaan ja toteuttamaan alakouluikäisille suunnattuja pallopelileirejä, joiden sisältöön saat myös itse vaikuttaa. Suunnitelmamme alustavasti on, että leirit järjestetään viikoilla 23–24 siten, että ensimmäinen viikko 7.–11.6. leiri on Tervakoskella ja toinen viikko 14.–18.6. Turengissa. 

 

Mitä toivomme sinulta?

15–17 vuoden ikää (saat olla myös 2021 15 vuotta täyttävä)

Reipasta ja avointa mieltä sekä mahdollisesti aiempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta

Mahdollisuutta liikkua itsenäisesti vähintäänkin omalla leiripaikkakylässä (esimerkiksi pyörä, mopo, mopoauto)

 

Etsimme kahta nuorta molemmille paikkakunnille ja autamme leirien suunnittelussa ja toteutuksessa. Vaikka Jehujen pääasiallinen laji on salibandy, emme halua rajata toimintaa ainoastaan yhteen lajiin. Toivoisimme, että voisimme järjestää erilaisia iloisia pallopelejä, kuten pihasähly, lentopallo, katukoris, tennis, petankki, norsupallo, ultimate, jne.

 

Leiripäivän kesto on n. 4-5h (suunnitteluineen 5-6h). Tästä kesätyöstä maksettava palkkio on 400 euroa/nuori. Palkkion maksamisen mahdollistaa meille Osuuspankki osana valtakunnallista Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaa.

 

Hae mukaan lähettämällä avoin hakemuksesi osoitteeseen info@jehut.fi ja jos tarvitset lisätietoja, niitä saat minulta 040 952 8531 (Petri Hakamäki) tai sivuiltamme www.jehut.fi ?

 

#kesäduuniOPnpiikkiin