TULE MUKAAN: Jehut-kerhot ja -kuntosählyt alkavat elo-syyskuussa!

11.8.2021


Janakkalan Jehujen ensimmäinen toimintakausi on alkamassa elokuussa 2021 - me teemme kaikkialla Janakkalassa!

 

Kutsumme teidät kaikki mukaan virkeään toimintaamme!

 

Jokaiselle löytyy ihan varmasti oma harrastus ja ellei löydy niin laittakaapa haastetta ja me teemme sen yhdessä!  Jos lajisi ei ole sähly tai salibandy niin teemme, mitä te kaikki hauskat jäsenemme meiltä odotatte...  ei kenties ihan vuorikiipeilyä ole mahdollista heti alkuun saada, mutta "Hit me!", sanois ranskalainen - heitä ehdotuksesi!

 

Jehujen kerho- ja kuntosählytoiminta on alkamassa (viimeistään) syyskuun alusta lukien: Harvialassa, Turengissa, Leppäkoskella ja Tervakoskella.  Toteutamme lähiharrastusta Janakkalan alueella ja jos joku muukin janakkalalainen kylä edellä mainitutujen lisäksi odottaa kerhoja omien koulujensa tmv. saleihin niin voit olla yhteydessä meihin (yhteystiedot alla kootusti).

 

Yksi Jehujen toiminnan peruspilareista on, että emme kerää seuran kassaan voittoa tai tuottoa vaan toimimme kaikessa ns. minimimaksuilla. Salivuorot ovat janakkalalaisille harrastusryhmille ja joukkueille kaikissa saleissa täysin maksuttomia 18-vuotiaisiin saakka, jolloin tästäkään ei meille kuluja synny.

 

Aikuisten kuntosählyissäkin maksut koostuvat pelkästään jäsenillemme suunnatuista ryhmäkohtaisista salivuorojen maksuista - ei mistään muusta!  Mitä useammassa ryhmässä harrastat, sen mukaan muodostuu oma henkilökohtainen harrastusmaksusi.

 

Tule mukaan ja ilmoittaudu jo nyt! 

Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska kyläkohtaisiin kerhoihin otetaan mukaan vain rajoitettu määrä lapsia ja nuoria (enintään 15 lasta/nuorta per kerho).  Toimintaa järjestämme jo 5-6-vuotiaille ja heitä nuoremmille ja nämä kerhot ovatkin olleet supersuosittuja.

 

Ja hei, samalla maksulla pääsee osallistumaan kaikkiin kerhoihin, kun ilmoittautuessa rastittaa jo eri kerhojen kylät, joissa on kiinnostunut olemaan mukana.

 

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää, ehdotuksia tai kommentteja? 

Ole reippaan rohkeasti yhteydessä:
- sähköposti: info@jehut.fi
- puhelin: 040-9528351

 

Täällä annat tietosi:

>>>  linkki  <<<

Oletko valmis kantamaan vastuuta ryhmästäsi - kerro siitäkin niin saat pientä alennusta maksuistasi tai muita mahdollisia etuja!

 

Jehut Janakkalasta - meillä pelaa kaikki!