Jehujen P15-joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia!

23.8.2021


Suomen Salibandyliitto on muuttanut ikäluokkajoukkueiden tunnisteita. Uudella P15-tunnuksella pelaava joukkue oli aiemmin nuoremmat C2-juniorit.

 

TULE MUKAAN AKTIIVISEEN JEHUT P15-JOUKKUEESEEMME!

 

Joukkue on jo pitkään pelannut Salibandyliiton Sisä-Suomen alueen sarjapelejä. Kaksi edellistä pelikautta on keskeytetty lajiliiton toimesta pitkittyneen koronapandemian tiukentuneiden rajoitteiden vuoksi.  Nyt harjoitukset ovat jo alkaneet koulujen alkamisen myötä ja into on taas kova päästä pelaamaan.

 

Pääikäluokka P15-syntyneissä on 2007-syntyneet pojat. Joukkueessa on ollut aiempina kausina sääntöjen puitteissa mukana myös 2006-syntyneitä yli-ikäisiä poikia. Myös nuoremmat, 2008-2009-syntyneet pojat otetaan mukaan kokeilemaan, miten joukkueen mukana pärjää. Kokeilu kannattaa aloittaa harjoituksista.

 

Sääntöjen mukaan myös tytöillä on mahdollisuus pelata poikien sarjoissa:
- tyttöpelaaja voi olla saman tai nuoremman ikäluokan pelaaja (2007-synt. tai nuorempi) tai vuoden vanhempi (2006-synt.)
- ikäluokkaa kaksi vuotta vanhemmalle (2005-synt.) tyttöpelaajalle saa anotuksi luvan pelata joukkueen mukana Y-pelaajana.
- tytöille myös tervetuloa kokeilemaan!

 

Joukkueeseen otetaan mukaan niin kenttäpelaajia kuin maalivahtejakin. Olemme kiinnostuneita myös pelaajista, joilla on peli- ja harjoittelutaustaa muistakin pallopelilajeista kuin sählystä/salibandystä.

 

Miten löydät joukkueen ja pääset mukaan?

 

Joukkue on aloittanut harjoituksensa Tervakoskelle keväällä 2021 valmistuneella Delfort Areenalla.  Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18-19.  Joukkue kokoontuu harjoituksiin hallille klo 17.45 alkaen.

 

Joukkueen yhteyshenkilöt:

- Kirsi Kymäläinen, sposti: kirsi.kymalainen(@)gmail.com

- Arto Lehtimäki, sposti: arto.lehtimaki(@)b2bsolutions.fi

- yleisiä seura-asioita voi kysyä myös:  info(@)jehut.fi sekä 040 952 8351

- ilmoittautumistietoja voi lähettää -->  linkki

 

Tervetuloa mukaan! 

>> Jehut Janakkalasta - Meillä pelaa kaikki!