TULE MUKAAN: Janakkalan Jehujen uuteen pallopelikerhoon!

17.9.2021


Janakkalan Jehut on joukkuepalloilulajien erikoisseura. Olemme liikuttaneet jäseniämme jo yli kymmenen vuotta koko kunnan alueella.

 

Laji kuin laji. TULE MUKAAN - Janakkalan Jehujen pallopelikerhot alkavat!

Uusi vuoro:  Turengin koululla su 19.9. alkaen, yläsali klo 18-19.
Ikäluokka:  n. 3-4-luokkalaiset tytöt ja pojat, sekä heitä varttuneemmat pelaajat (heidän huoltajansa voivat myös osallistua)
Hinta: 20 euroa koko kausi (syksy ja kevät), sis. ohjatun toiminnan, Jehut-paidan ja vakuutuksen.

 

Tässä on yksi hyvä esimerkki siitä, miten Jehut toteuttaa Janakkalassa kysynnän mukaan jäsenilleen heidän haluamaansa toimintaa!

 

Turengin Jehut oli viime talvikaudella 2020-2021 mukana Janakkalan kunnan "Osallistu liikkuen - iästä viis"-hankkeessa kunnan hanketyöntekijä Jenni Kankaanniemen johdolla.  Pidimme koronapandemian sallimissa rajoissa joitakin avoimen liikuntasalin vuoroja Turengin liikuntahallilla ja Turengin yläkoululla. Vuoroille osallistui mukava määrä liikkujia ja pääasiassa pelattiin sählyä kokeilunomaisesti sekä eniten koripalloa ja lentopalloa.

 

Nyt tämän edellä mainitun johdosta, harrastajat ovat olleet seuraan syksyn tullen yhteydessä. Meille on muodostunut kysyntä järjestää tällekin talvikaudelle avoimen liikuntasalin idealla matalan kynnyksen pallopelikerhoja. Vuoroilla pelataan pääsääntöisesti muita joukkuepallopelejä kuin sählyä/salibandyä. Ikäluokka kerhoissa on alkaen 3-4-luokkalaiset tytöt ja pojat sekä heitä hieman varttuneemmat pelaajat.

 

Nyt lähdemme kokeilemaan. Toimintaa laajennetaan kysynnän ja muun tarpeen mukaan.

 

Missä ilmoittaudut mukaan Janakkalan Jehujen pallopelikerhoihin:
>>  https://bit.ly/jehut2122

 

>>  Jehut Janakkalasta - Meillä pelaa kaikki!
>>  https://www.jehut.fi/
>>  https://www.facebook.com/janakkalanjehut
>>  info@jehut.fi
>>  +358 40 952 8351