Jehujen P16-kilpasarjajoukkue tarrasi kaksin käsin kiinni loppuhuipentumapaikkaan

Sarjatilanne 11.3.2023 jälkeen
Jehut - FoSu: 2-2

Salibandyn, Sisä-Suomen, poikien P16-kilpasarja on tällä kaudella todella tasainen ja jännittävä.

Jehujen P16-kilpasarjajoukkue osoitti sisukkuutensa päästä kevään loppuhuipentumaan

Riihimäen Panthers järjesti turnauksen Cocks Areenalla lauantaina 11.3.  Jehut tarjosi kannustajilleen kaksi todellista trilleriä.

Ensimmäisessä ottelussa pelattiin RSS Panthersia vastaan

Ensimmäisessä ottelussa Jehut kohtasi turnausjärjestäjäjoukkueen, RSS Panthersin. Jehut otti lopulta 2 maalin voiton, loppuluvuin 7-9 (2-2, 1-4, 4-3).

Kahden erän jälkeen Jehut johti vielä 3-6. Panthers aloitti loppukirinsä kolmannessa erässä. Jehujen valmennus otti 3. erän lopulla aikalisän joukkuetta rauhoittaakseen, kun Panthers teki 40 sekuntiin 2 maalia. Jehut selvisi vielä Paavo Kallion ottelun loppuhetkien 2 minuutin rangaistuksestakin ilman takaiskuja.

Päivän toinen ottelu pelattiin FoSujen kanssa

Päivän varsinainen trilleri nähtiin Jehujen toisessa ottelussa. Ottelu päättyi FoSujen ottelun viime hetken 2-2 tasoitukseen.

Ensimmäisessä erässä ainoa tapahtuma oli Pauli Iisakan 2 minuutin rangaistus. Tasaisen ottelun 2. erässä Jehut siirtyi maalin johtoon. Ottelun päätöserässä FoSut ensin kärsi 2 minuutin pelaajarangaistuksen ja pian sen jälkeen tasoitti ottelun lukemiin 1-1.

Kun ottelusta oli jäljellä 5 ja puoli minuuttia, Jehut siirtyi 2-1 johtoon. Tämän jälkeen FoSut ottivat 2 minuutin pelaajarangaistuksen työntämisestä ja pääsi kokeilemaan rangaistuslaukausta siinä kuitenkin epäonnistuen. Lopulta FoSujen loppuhetkien paine johti FoSujen harmittavaan 2-2 tasoitukseen, kun ottelua oli vaan 7 sekuntia jäljellä.

Turnauksen loppusummaus kaikkien joukkueiden kannalta

Riihimäen Cock Areenalla pelattiin kaikkiaan 6 ottelua. Sarjan kannalta päivän viimeinen ottelu oli merkityksellinen. Turnauksen isäntäjoukkue oli sisuuntunut päivän ensimmäisestä ottelusta ja voitti sarjakärki Toijalan Flumbers Teamin (TF)lopputuloksella 4-2.

Jehut nousi 11.3. Riihimäen turnauksen jälkeen maalieronsa turvin sarjan kärkijoukkueeksi.  Jehuilla on sama määrä voittoja, tasapelejä ja häviöitä 16 ottelun jälkeen kuin TFT:llä.

Jännitystä riittää vielä 3 turnauksen ja 6 ottelun verran. Runkosarja päättyy 15.4. Silloin tiedetään, mitkä 2 joukkuetta jatkavat otteluitaan loppuhuipentumassa pääkaupunkiseudulla.