Jehuihin uusia joukkueita kaudelle 2023-2024!

3.4.2023


Tiedote 3.4.2023 - Heti julkaisukelpoinen!

 

Jehuissa aloittaa uusia salibandyn kilpajoukkueita kaudella 2023-2024!

 

Jehuissa aloittaa kaudella 2023-2024 seuraavat uudet salibandyn kilpajoukkeet:

- poikien P18-aluesarjajoukkue
- miesten 2 -joukkue (M6DIV)
- mahdollisuus käynnistää nuorimpien junnujen salibandyjoukkuetoimintaa on jo selvityksessä

Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Lyhyesti Jehujen joukkuetoiminnasta ja sen kustannusrakenteesta:

Jehujen seuratoiminnassa ei ole vakituisia palkkatyöntekijöitä, joille olisi tarvetta kerätä palkkamaksuja kilpa- tai harrastepelaajilta. Harrasteryhmät ja joukkueet voivat tehdä omaa varainhankintaansa ja tämän kautta pienentää joukkueessa pelaavien kausimaksuja. Tähän Jehut tarjoaa valmiita "työkaluja".

Jehuissa kausimaksujen suuruus perustuu pitkälti ns. "läpilaskutukseen". Toisin sanoen, pelaajien maksut perustuvat suurimmilta osiltaan niistä kuluista, joita joukkuetoiminnasta syntyy, esim. Salibandyliiton sarjatoiminta- ja pelipassimaksut, pelitekstiili- ym. varustekulut, vakiosalivuorojen tilamaksut jne. Ainoa erillinen seuramaksu on vuotuinen harrastajakohtainen jäsenmaksu, jonka suuruuden päättää yhdistyksen syyskokous.

 

1)  P18-aluesarjajoukkue

Poikien 2007-ikäluokkajoukkue on tähän mennessä Jehuissa pisimpään salibandyn sarjatoiminnassa mukana ollut joukkue. Se jatkaa ensi kaudella pelejään P18 -ikäluokassa. Kyseessä on aiempi kahden peräkkäisen ikäluokan yhteinen B-sarjatoiminta.

Koska joukkue ulottuu kahden peräkkäisen ikäluokan "yli" niin joukkueeseen otetaan mukaan myös 2006 -syntyneitä pelaajia.  2006-2007- syntyneiden pelaajien lisäksi aluesarjajoukkueessa voi pelata rajallinen määrä 2005 -syntyneitä Y-pelaajia (4 per joukkue, joista 2 per ottelu).  Joukkueeseen on myös mahdollista ottaa mukaan 2008 -syntyneitä pelaajia.

Pääasiassa joukkue tulee harjoittelemaan Tervakosken Delfort Areena -liikuntahallilla 1-2 kertaa viikossa. Tämän lisäksi on mahdollista ottaa erillisvuoroja sekä Turengin että Tervakosken yläkoulujen liikuntasaleihin.

Otamme vastaan alustavia ilmoittautumisia:
- 2008 -syntyneet pelaajat
- 2007 -syntyneet pelaajat
- 2006 -syntyneet pelaajat
- 2005 -syntyneet pelaajat (ns. Y-ikäiset, rajallinen määrä)
- kenttäpelaajat ja maalivahdit
- olemme kiinnostuneita myös 2004-2008 -syntyneistä tyttöpelaajista (tyttöjen Y-ikäluokka poikien P18 -aluesarjassa on ensi kaudella 2004-syntyneet)

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana joukkueen valmentamisessa tai hallinnollisissa tehtävissä (vrt. talous, varusteet, sarjatoiminnan sähköisten työkalujen vastuutehtävät, tapahtumat, jne.) niin laita rohkeasti viestiä!  Opastamme ja autamme kaikkia tekijöitä alkuun omissa tehtävissään.

Joukkueeseen, pelaajiin, taustahenkilöihin ja toimintaan pääsee tutustumaan jo kevään 2023 aikana erillisellä ilmoittautumisella.

>>  Ilmoittautuminen

 

2)  Miesten M6DIV -joukkue

Pelikaudelle 2023-2024 Jehuihin perustetaan salibandyn miesten 2-joukkue. Sen mukana tulee pelaamaan myös em. P18 -ikäluokkajoukkueen pelaajia. Tällä hetkellä joukkueeseen on koossa 14-15 aikuispelaajan runko, mukaan lukien yksi maalivahti.

Joukkue tulee pääasiassa harjoittelemaan Tervakoskella, Delfort Areena -liikuntahallilla.  Lisäksi on mahdollista ottaa vakio- ja erillisvuoroja sekä Turengin että Tervakosken yläkoulujen liikuntasaleihin.

Avaamme joukkueeseen alustavan ilmoittautumisen. Olemme kiinnostuneita:
- kenttäpelaajista
- maalivahdeista, 1-2 kpl.
- valmentajasta
- huoltajasta
- joukkueen hallinnollisten asioiden tekijöistä (vrt. talousasiat, varusteet, sarjatoimintaan kuuluvien työkalujen vastuutehtävät, tapahtumat, jne.). 

Jos joukkueen taustatehtävät siis kiinnostavat niin laita rohkeasti viestiä!  Opastamme ja autamme kaikkia tekijöitä alkuun omissa tehtävissään.

Peliryhmään ja sen toimintaan pääsee tutustumaan jo kevään 2023 aikana erillisellä ilmoittautumisella.

>> Ilmoittautuminen

 

3)   Nuorimpien junioreiden salibandyjoukkuetoiminta

Jehut selvittää parhaillaan uuden, salibandyjoukkuetoiminnan käynnistämistä nuorimpiin ikäluokkiin.  Toiminta tulee olemaan matalan kynnyksen joukkuetoimintaa ja ikäluokkiin palataan myöhemmin.

Voit jo ilmoittaa alustavan kiinnostuksen täyttämällä ja palauttamalla ilmoittautumislomakkeen (ei vielä sitova).

 

Lisätiedot:

puheenjohtaja Petri Hakamäki  varapuheenjohtaja Miitre Virtanen
info(a) jehut.fi  miitre(a) natua.fi
+358 40 952 8351  +358 40 837 8770