Mika Koskisen muistoa kunnioittaen

19.5.2023

Mika BaldoSport Finlandin kaupalla, alkuvuodesta 2015
Mika BaldoSport Finlandin kaupalla, alkuvuodesta 2015

 

Yksi merkittävä tekijä on joukostamme poissa.

 

Aiemmin tällä viikolla Jehut-yhteisön tavoitti suruviesti. Mika Koskinen on nukkunut pois pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Hän oli seurayhdistymisen tehneen Jehujen, ns. BaldoSport-sivuhaaran yksi perustajajäsenistä sekä Janakkalan Jehujen hallituksen jäsen. Mika oli Jehujen toiminnassa mukana vielä tänä keväänä, mm. Janakkalan kunnan salivuoroneuvotteluissa ja ideoimassa tulevaa toimintaa.

 

Erityisesti lasten ja nuorten harrastustoiminta oli lähellä Mikan sydäntä. Aina. Hän auttoi liikunnan avulla myös monia, muun muassa syrjääntymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria. Ennen pitkää uraa ja monipuoliseksi kehittynyttä osaamista salibandyn eri osa-alueilla, Mika oli mukana myös moottoriurheilun puolella.

 

Mikalla oli aina aikaa seuratyölle. Hänelle oli mahdollista soittaa koska tahansa. Mika suorastaan paloi halusta auttaa, kehittää toimintaa sekä ideoida uusia mahdollisuuksia lasten ja nuorten liikuntaharrastuksille. Mika oli lojaali kaikkia lähellään olevia kohtaan. Hän toimi sillanrakentajana ja neuvottelijana monissa haasteellisissa tilanteissa. Mikasta huokui vaikeidenkin hetkien keskellä positiivisuus. Eteenpäin katsovana ihmisenä hän etsi aina ratkaisuja.

 

Olemme valtavan kiitollisia kaikesta siitä työstä, jota Mika teki eri salibandy-yhteisöissä. Otamme osaa Mikan läheisten suruun.

 

Mikaa lämmöllä muistaen,

Janakkalan Jehut ry hallitus