Jehujen uusi hallitus kaudelle 2023-2024

31.5.2023

Jehujen hallitus 2023-2024
Jehujen hallitus 2023-2024

 

Hiphei ja hurraa! Jehujen uusi hallitus on valittu!

 

Janakkalan Jehujen kevätkokous on 31. toukokuuta valinnut yhdistykselle uuden hallituksen toimikaudelle 2023-2024. Valtavan suuret onnittelut valituksi tulleille - tällä porukalla on erittäin hyvä jatkaa vähintään ensi kevääseen 2024 saakka!

 

Hallituksen puheenjohtajana aloittaa Miro Hakala. Mirolla on takanaan pitkä peliura, joka jatkuu ensi kaudella Jehujen miesten edustusjoukkueessa, Sisä-Suomen 4. divisioonassa. Mirolla on myös annettavaa koko seurayhteisölle ja nyt siihen tarjoutui sopiva tilaisuus.

Yhdistyksen hallituksen jäsenenä ja seuran rahastonhoitajana aloittaa Janne Punkari. Myös Janne pelaa Jehujen miesten edustusjoukkueessa. Hänellä on kokemusta muistakin joukkuepalloilulajeista, mm. jalkapallosta, ja Jannekin on kokenut yhteisten asioiden koordinoinnissa. Janne tuo kokemuksellaan uutta näkemystä hallitustyöskentelyyn.

Uusina yhdistyksen hallitusjäseninä aloittavat Kalevi Hannola ja Janne Vento. Kalevi on edellisellä pelikaudella ollut mukana auttamassa Tervakosken kerhoissa. Janne on puolestaan pelannut Tervakoskella miesten kuntosählyporukassa ja jatkaa myös uudelle pelikaudelle perustettavassa Jehujen miesten II -joukkueessa. Kalevi ja Janne tuovat uuteen hallitukseen näkökulmaa juuri kerhotoiminnasta sekä miesten kunto- ja joukkuetoiminnasta.

Edellisen toimikauden hallituksesta uuteen hallitukseen tuovat kokemusta sekä Jussi Vainio että Miitre Virtanen. Jussilla on lajikokemusta pelaajana salibandystä, jonka lisäksi hän on ollut pitkään ohjaajana Tervakoskella Jehujen kerhotoiminnassa. Miitre puolestaan on kokenut seuratyöntekijä ja hänellä on kokemusta erityisesti taloudenhoidon, markkinoinnin, sponsorihankinnan kuin myös tekstiiliasioiden osalta. Myös Miitre on pelannut salibandyä pitkään, mm. Jehuissa.

Jehujen uuden hallituksen ulkopuolisena sihteerinä toimii Petri Hakamäki. Pitkän, n. 20-vuotisen, eri seurojen vapaaehtoistyöntekijän kokemuksellaan hän tukee ja avustaa tässä roolissa samalla myös uusia hallitusjäseniä heidän aloittaessaan uusissa tehtävissä.

Uusi valittu hallitus pitää myös tärkeänä, että eri ryhmien ja eri osaamisalojen asiantuntijat pääsevät mukaan hallitustyöhön, vaikka hieman kevyemmälläkin panoksella. Tällaisessa roolissa aloittaa Kirsi Kymäläinen. Hänen vastuullaan on ollut viime pelikausina Jehujen poikajoukkueen toiminta joukkueenjohtajana. Tämän lisäksi Kirsi on auttanut joukkueita kotiturnauksissa ja hänen vastuullaan on ollut Tervakoskella naisten aikuiskuntotoiminta, NiceSäbä-ryhmä.

Kai Ericsson on myös omalla osaamisellaan mukana tukemassa Jehujen uutta hallitusta ns. asiantuntijaroolissa. Kokeneena seuraihmisenä ja pelaajana sekä yrittäjänä toimiessaan Kai on tuonut Jehuihin brändinäkökulmaa kuin myös paljon uusia ajatuksia ja ideoita. Kain, Miitren, Petrin ja Mika Koskisen panos oli merkittävä, kun Jehuissa tehtiin seurojen välinen yhdistyminen kolmisen pelikautta sitten.

Janakkalan Jehut on avoin ja aktiivinen seurayhteisö, johon pääsevät mukaan kaikki innokkaat toimijat. Myös hallinnollisissa tehtävissä avustavia henkilöitä otetaan kaiken aikaa mukaan lisää. Jos Sinua kiinnostaa joku osa-alue ja haluat tulla mukaan niin ole rohkeasti yhteydessä edellä mainittuihin henkilöihin tai lähetä meille viestiä: (Messenger, sähköposti, tekstiviesti, WhatsApp, jne.).

 

>> Jehut Janakkalasta - Meillä pelaa kaikki! <<

 

www.jehut.fi     info@jehut.fi    +358 40 952 8351

 

#jehut #jehutjanakkalasta

#jehuillapelaakaikki