Jehujen uusi harrastuskausi käynnistyy 4.9.2023

20.8.2023

Jehut harrastaa ja kuntoliikkuu!
Jehut harrastaa ja kuntoliikkuu!

 

Jehujen uusi harrastuskausi sisältää paljon tuttua ja totuttua, mutta tuo mukanaan myös muutoksia esimerkiksi harjoitustilojen suhteen.

 

 

 Uuteen harrastuskauteen 2023-2024 muutoksia harrastustiloissa.

 

Jehut järjestää matalalla kynnyksellä kaikille harrastajilleen sählyä/ salibandyä, korista, lentistä ja sisäfutista. Mahdollisuus myös muihin lajeihin on olemassa, esimerkiksi sulkapallopeleihin.

Vuoroja järjestetään ilta-aikaan klo 17 jälkeen sekä viikonloppuisin. Harrastustoiminta on ns. lähiliikuntaa ja sitä pyritään järjestämään oman kylän- tai lähikylän koululla: Harvialassa, Turengissa, Leppäkoskella ja Tervakoskella.

Suurin muutos harrastustiloihin tulee tälle kaudelle Turengissa. Keskustaajaman uuden koulukeskus Välkyn valmistumisen ja käyttöönoton myötä Turengin vanha alakoulu suljetaan, eikä sinne ole enää mahdollista päästä harrastamaan. Tämän johdosta siirrymme Turengin yhteiskoululle. Janakkalan lukio järjestää yhteiskoululla opetusta, josta johtuen yläsali/ juhlasali on ylioppilaskirjoitusten aikaan poissa käytöstä.

 

 Meille kaikki harrastajat ovat tervetulleita!  Järjestämme ensin mahdollisuuden kokeilla harrastusta 2-3 kertaa.

 

Jehujen vuoroilla on turvallista liikkua ja harrastaa. Jokaisella vuorolla on paikalla vähintään kaksi ohjaajaa, jotka ottavat liikkujat huomioon sekä opastavat heitä tasapuolisesti heidän omalla taito- ja motivaatiotasollaan. Kahden ohjaajan on helppoa jakaa harrastajia myös pienempiin ryhmiin.

Liikuntaharrastukseen Jehujen vuoroilla pääsee mukaan matalalla kynnyksellä.  Vähintään ensimmäisillä vuoroilla on mahdollista lainata sählyharrastukseen liittyviä varusteita ja opastamme omien varusteiden hankinnassa. Meiltä voi myös ostaa varusteita, esimerkiksi omia sählysuojalaseja.

Muiden lajien pallopelivuoroilla:  koris, lentis ja sisäfutis, meillä on palloja, joilla vuoroilla ensin harjoitellaan ja pelataan lopuksi. Omien sähly- ja muiden palloilulajien pelivälineiden (pallojen) tuomista harjoituksiin tulisi välttää, koska omien pallojen rikkouduttua meillä ei ole välttämättä antaa uutta tilalle.

 

Uusi harrastuskausi alkaa porrastetusti maanantaina 4.9.2023

 

Jehujen harrastyssyksy 2023 alkaa maanantaista 4.9.2023 lukien.  Iltatoiminnan harrastusvuoroja aloitetaan tästä seuraavien viikkojen aikana sitä mukaa, kun ilmoittautumisia ollaan saatu tarpeeksi (minimi n. 6-10/ pelivuoro).

Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan.  Pelkkä ilmoittautuminen ei vielä sido osallistumiseen koko kaudeksi, eikä heti maksuihin tai laskuihin, mutta pääset mukaan sähköpostilistalle, jossa ilmoitetaan vuoroista sekä niiden aloitusajankohdista.

Jehut järjestää harrastekerhojen lisäksi myös joukkuetoimintaa lapsille ja nuorille. Klikkaa:  Tarkempaa listaa alustavista kerho- ja kuntotoiminnan vuoroista näet täältä.

 

 

 Hyvä tietää Jehujen maksuista ja laskutuksesta

 

Jehuilla ei ole lasten ja nuorten kerhotoiminnassa lainkaan varsinaista kausimaksua, eikä kuukausimaksua.  Harrastusmaksu koko kaudesta on Jehujen jäsenmaksun verran 30,00 euroa, johon lisätään Jehujen seuratoimintamaksu 25,00 euroa. Kaikkiaan 55,00 eurolla lapset ja nuoret voivat harrastaa sekä syksyn 2023 että kevään 2024.

Aikuistoiminnassa (kuntoliikuntaryhmät ja kilpajoukkuetoiminta) maksuja on mm. vakiovuorojen salivuoromaksut, varusteet sekä sarjatoimintamaksut. Nämä maksut jaetaan tasan koko ryhmän harrastajamäärän kesken.

Jehujen jäsenmaksu oikeuttaa harrastamiseen seuran vakiovuoroilla (Janakkalan kunnan tiloissa salivuorot ovat maksuttomia 18v-ikäisiin saakka). Lisäksi jäsenmaksulla jokainen harrastaja ja kilpapelaaja saa Jehut-seuratuotteen. Seuran keräämillä jäsenmaksuilla katetaan myös lasten ja nuorten kerhoihin osallistuvien pelipassit sekä ryhmävakuutukset.

Jehujen seuratoimintamaksulla yhdistys kattaa kauden aikaisia kiinteitä kulujaan. Nämä kulut jaetaan tasan siten, että jokainen aktiivinen kerholainen, kuntotoiminnan harrastaja ja kilpapelaaja maksaa saman verran.

Seuratoimintamaksulla katetaan esimerkiksi: jehut.fi -verkkosivujen vuosimaksu, pankin kuukaisumaksut, Netvisor-maksujärjestelmän kuukausimaksut, Jehujen hallinnollisia kuluja, mukaan lukien tilitoimiston kulut vuotuisesta toiminnantarkastuksesta.

Jehuilla ei ole kuukausipalkkaisia palkkatyöntekijöitä. Nuorille kerho-ohjaajille maksamme pientä taskurahaa heidän panoksestaan ja sitoutumisestaan Jehujen harrastustoimintaan sekä lasten ja nuorten ohjaukseen.

Laskutus pyritään tekemään kerran toimintakauden aikana. Syksyn toimintaan osallistuville laskut lähetetään marraskuun puoliväliin mennessä ja kevään toimintaan osallistuvat saavat laskunsa n. helmikuun puolivälissä. Koko toimintakausi on syyskuulta seuraavan vuoden huhtikuulle.

Laskuilla on aina pitkä maksuaika ja niitä voi lyhentää pienemmissä erissä. Maksuajasta voidaan myös sopia erikseen.

 

   Tutustu harrastusryhmiin ja aikuisten kuntotoimintaan.

   Ilmoittaudu mukaan!

 

  Seuraa meitä Facebookissa!

  Seuraa meitä Instagramissa!

  Lähetä meille postia!

 Yhteydenotot puhelimitse:  hallituksen sihteeri Petri Hakamäki, 040 824 3727

 

>>  Jehut Janakkalasta - Meillä pelaa kaikki! <<