Tule mukaan perhesählyyn ja -pallopeleihin!

20.11.2023

Kuvituskuva - salibandy.fi / Juha Hautakangas - @floorballbyjuha
Kuvituskuva - salibandy.fi / Juha Hautakangas - @floorballbyjuha

Jehujen vuoroille yhdistetään perhesählyä ja -pallopelejä!

 

Toiminta alkaa viikolla 47 eli 20.11.2023 lukien!

 

Perhesähly ja -pallopelit on aikuinen-lapsi -toimintaa. Vuorolla liikkuvat perheen pienimmät sekä heidän huoltajansa tai muut heille tutut aikuiset. 

Jehujen perhesählyssä ja -pallopeleissä liikkuvat taaperoikäiset lapset sekä enintään 1-2-luokkalaiset pikkupelaajat.  Jehuilta on mukana 2 ohjaajaa, jotka huolehtivat vuoroilla liikkuvista, heidän viihtyvyydestään ja turvallisuudestaan.

Pikkukerholaisen mukana vuorolle saapuvan aikuisen tai muun tutun pelaajan osallistuminen peleihin on suotavaa, mutta ei aivan välttämätön edellytys. Vuoron toimintaa voi jäädä seuraamaan ja tukemaan ryhmää myös muulla tavalla: sitomaan kengännauhoja, jakamaan peliliivejä yms. -varusteita, auttamaan juomapullon kanssa, jne.

Sählyn pelivarusteita on mahdollista lainata ekoilla vuoroilla. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa hankkia sitten omiakin, koska Jehujen lainavarusteita ei välttämättä riitä kaikille halukkaille. 

Vuorolla pärjää:  sisäpelikengillä tai jumppatossuilla, oman mailan ja suojalasien kanssa, T-paidalla, kolitsihousuilla, vedellä täytetyllä juomapullolla ja ehkä hikipyyhkeellä.

 

Hinnat:

- kerholaisen osallistuminen maksaa normaalin kerhomaksun eli 55 euroa. Maksu kattaa kerholaisen osalta: ohjatun toiminnan, vakuutuksen sekä Jehut-tuotteen. 

- kerholaisen maksulla voi osallistua kaikille eri perhesähly ja -pallopelivuoroille (lista vuoroista alla)

- samalla pikkukerholaisen maksulla voi osallistua yksi hänelle tuttu aikuinen (oma vanhempi/ huoltaja, isosisarus, kummi jne.). 

 

Vuorot:

- tiistai, klo 17-18, Tervakosken yhteiskoulu (Heimolantie, 12400 TERVAKOSKI)

- sunnuntai, klo 16-17, Turengin yhteiskoulu (Lukiotie, 14200 TURENKI)

 

 

>>  Yhteydenotot ja tiedustelut:  info(a)jehut.fi

 

>>  Ilmoittautuminen:  https://bit.ly/jehuihin2324


Vuoroille ilmoittautuminen ei suoraan sido osallistumaan, ensin voi käydä kokeilemassa 2-3 kertaa.