kp2023

 

Kiinnostaisiko täysin uusi harrastus?

 

Jehuilla on alkamassa koripalloharrastus tytöille ja pojille!

 

Keräämme syyskuun alun aikana ilmoittautumisia ja mahdollisia palautteita asiasta kiinnostuneiden pelaajien vanhemmilta. Vuoro on alkamassa vielä syyskuun aikana.

 

**  Mistä on kyse?  **

Koripalloharrastuksesta, harrastemuotoisena, ei kilpatoimintana. Vuoro sisältää tekniikkaharjoituksia koripallon kanssa sekä lisäksi PALJON pelaamista.

 

**   Kuka pääsee mukaan?  **

Tarjoamme harrastuksen aluksi 4-6-luokkalaisille (2011-2013-syntyneille) tytöille ja pojille. Tytöt ja pojat osallistuvat samalle vuorolle. Mukaan pääsee enintään n. 16-18 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimimäärä osallistujia, jolla vuoro toteutuu on n. 8-10 sitoutunutta pelaajaa.

Mahdollisten lopettamisten kohdalla ryhmää täydennetään seuraavista ilmoittautuneista, edelleen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis ilmoittautua vielä, vaikka ryhmä on jo aloittanut.

 

**   Missä harrastusta järjestetään?  **

Alkuun järjestämme vuoron Tervakosken yhteiskoulun liikuntasalissa, tiistaisin, klo 18 tai klo 19 alkaen.  Vuoro kestää yhden tunnin/ 60 minuuttia.

Tutkimme mahdollisuutta järjestää vuoron myös Turengissa.

 

**   Mitä harrastus maksaa?  **

Harrastuksen perusmaksu on yhteensä 55 euroa/ pelaajalta/ syys- ja kevätkausi yhteensä. Vuorolle ei perusmaksun lisäksi ole ns. kiinteää kausimaksua.

Perusmaksu sisältää: Jehujen jäsenmaksun  (30 euroa) sekä Jehujen kausikohtaisen toimintamaksun (25 euroa).  Jehujen jäsenmaksu sisältää harrastelisenssin sekä vakuutuksen, ohjatun toiminnan sekä Jehut-jäsentuotteen.  Jehujen kausikohtaisella toimintamaksulla yhdistys kattaa kiinteitä kuluja, mm. tilitoimiston ja kirjanpitäjän kuklut, toiminnantarkastuksen, pankkitilin- ja Netvisor -järjestelmän vuosimaksun, ym. hallinnollisia kuluja.

Mahdollisia harjoituspelejä varten mietitään omien peliryhmäkohtaisten paitojen hankkimista. Osa paitojen kustannuksista voitaisiin kerätä mahdollisesti paikallisilta yrityksiltä pieninä sponsorimaksuina. Tämän  lisäksi pelaajilta kerättäisiin pieni osa paitahankinnan kustannuksista.

Jehuilla on vuorolle koripalloja, joilla harjoitellaan ja pelaillaan vuorolla.  Oma pallo ei siis ole välttämätön lainkaan.

 

**  Miten pääsee mukaan?  **

Täytä alla oleva lomake, mukaan lukien mahdolliset toiveet ja palautteet niin olemme ryhmään yhteydessä vuoron alkaessa. 

 

Mahdolliset kyselyt:  info@ jehut.fi tai 040-824 3727 (Petri Hakamäki, Jehut-sihteeri).

 

=

Lue lisää Jehujen muista harrastuskerhoista ja aikuisten kuntovuoroista

 


.

kp2023

*
*
*
*
*
*


*)  Henkilötunnus vs. syntymäaika. Uusilta pelaajalta, jolle seura ostaa pelipassin nipussa, tarvitaan henkilötunnus. Aiemmilta harrastajilta riittää syntymäaika (pp.kk.vvvv).

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.