Turnausohje

 

Turnausohje lauantaille 20.11.2021

 

Tervetuloa pelaamaan M6DIV-turnaukseen Janakkalaan, Tervakosken uuteen urheiluhalliin, Delfort Areenaan. Hallin osoite on Maunontie 1, 12400 Tervakoski. Hallin käyttäjien pysäköintialue on liikuntahallin takana (vrt. kuva alla).

Joukkueilla on käytössään omat pukuhuoneet turnauksen aikana. Löydätte pukuhuonejaot alta ja turnauspaikalta käytävän ovesta (pääsisäänkäynnistä vasemmalle). Pukuhuoneet eivät ole lukittuina, joten huolehdittehan arvotavaroistanne. Huomioikaa myös, että käytävät eivät ole lämmittelyalueita eikä niissä ei voi pelata.

Turnauksessa ei järjestetä kahviota.  Hallin lähellä, Heimolantiellä, eli kävelymatkan päässä on K-Market Tervapata ja S-Market Tervakoski.

Katsomo sijaitsee 2. kerroksessa.

Toivomme, että sairaana ei osallistuta turnaukseen pelaajana eikä katsojana. Hallilla on käsidesiä tarjolla ja maskisuositus on edelleen voimassa julkisissa sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan. 

Huolehdittehan myös roskat roskiksiin: käytävillä, katsomossa sekä pukkareissa; niin helpotatte joukkueen loppusiivoustoimia turnauksen jälkeen.  Kiitos tästä!

 

>>>  Päivän turnausohjelma Salibandyliiton Tulospalvelu-sivuilla

 

Turnausterveisin,

Janakkalan Jehut