Back to Schools - Koulut alkavat!

8.8.2022


Koulujen alkaessa monet perheet tutkivat syyskauden harrastusmahdollisuuksia kotipaikkakunnallaan. Meillä Jehuilla on tarjolla kaikenlaista; kysynnän ja kiinnostuksen mukaan järjestetään vielä lisääkin!

 

Tervetuloa mukaan Jehujen syyskauden 2022 harrastustoiminnan pariin!

 

Uudistunut Jehut aloittaa elo-syyskuussa toista kokonaista toimintakauttaan 2022-2023. 

 


- Meillä on tarjolla monipuolista, matalan kynnyksen harrastustoimintaa koko Janakkalan alueella.
- Meidän toiminnassamme ei ole mukana palkkatyöntekijöitä, jonka kautta maksut ovat meillä maltillisen matalalla tasolla.
- Harrastevuoroja järjestetään lapsille, alkaen esikouluikäisille ja heitä nuoremmille (6v. ja nuoremmat). 
- Alakouluikäisille ja nuorisolle järjestämme vuoroja, joihin kootaan osallistujia peräkkäisistä ja lähekkäisistä ikäluokista (esim. 1-3lk, 4-6lk, jne.)
- Kaikkia harrasteryhmiä pyritään järjestämään myös tytöille. Jos tyttöjen ryhmiin ei saada tarpeeksi ilmoittautumisia niin he voivat liittyä mukaan harrastamaan poikien kanssa samoilla vuoroilla.
- Vuoroilla on tarvittaessa mukana useampia ohjaajia, joka mahdollistaa tarvittaessa isommankin harrastajajoukon jakamisen samassa salissa
- Aikuisten harrastustoimintana järjestämme erilaisia kunto- ja höntsäryhmiä, joita voidaan toteuttaa naisille ja miehille omina ryhminään tai naisten ja miesten sekaryhminä.

Jehujen päälaji on viime kausilla ollut salibandy ja sähly.  Olemme joukkuepalloilulajien erikoisseura ja viime talvena kokeilemiimme pallopelikerhoihin saatiin iso määrä harrastajia. Tätä toimintaa tullaan jatkamaan ja vuoroilla pelataan sählyn sijaan korista, lentistä ja sisäfutistakin.

Janakkalan kunnan liikuntapalvelut on myöntänyt Jehuille arki- ja viikonloppuvuoroja kouluille Harvialassa, Turengissa, Leppäkoskella ja Tervakoskella.  Kilpatoimintaa järjestämme Turengin- ja Tervakosken liikuntahalleilla.

Tarkemmat kerhojen ajankohdat ja paikat, joissa kokoonnutaan, selviävät 24.8.2022 mennessä.  Kerhot aloittavat 5.9.2022.  Tiedotamme niistä erikseen Jehujen sivuilla.

Nyt onkin aika ilmoittautua mukaan
>> linkki ilmoittautumislomakkeeseen

>  ilmoita toiveesi harrastuspaikkakunnasta
>  ilmoita lajitoiveesi, jos sellainen on tiedossa
>  ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään vaan pääset mukaan postituslistoille
>  kerhoissa voi käydä kokeilemassa 2-3 kertaa ennen lopullista päätöstä jatkamisesta.


>>>   Seuraa meitä myös Facessa!

>>   Jehut Janakkalasta - Meillä pelaa kaikki!  <<