Ilmoittaudu mukaan Jehujen joukkuetoimintaan!

11.8.2022


Janakkalan Jehuilla on salibandyliiton sarjatoiminnassa mukana olevia joukkueita. Niiden lisäksi olemme perustamassa uusiakin joukkueita alkavalle kaudelle 2022-2023 - Ilmoittaudu mukaan!

 

1)  Jehujen kilpasarjatoiminnan joukkueet

 

- P12 tai P13 / 2009-2010 -syntyneet (salibandy)
- P10 tai P11 / 2011-2012 -syntyneet (salibandy)
- P8 tai P9 / 2013-2014 -syntyneet (salibandy)

Tiedotimme keväällä 2022 uusien salibandyjoukkueiden muodostamisesta Jehuihin. Ilmoittautumisia on tullut sen verran, että pohdimme vielä lähipäivinä niiden tilannetta. Vielä voi ilmoittautua mukaan niin pelaajia kuin toimihenkilöitäkin (valmentajia, huoltajia, joukkueenjohtajia, jne.).

Näissä joukkueissa tärkeintä ei ole pelata kilpaa vaan oppia yhdessä uusia asioita ja kokemuksia. Virheitäkin saa tehdä, koska niistä kaikki oppivat parhaiten. Matalan kynnyksen uutta joukkuetoimintaa, tervetuloa mukaan tutustumaan!

> Ilmoittautuminen pelaajaksi <      > Ilmoittautuminen toimihenkilöksi <

 

P16 / vm.2007 -aluesarjajoukkue (salibandy)

Kyseinen ikäluokkajoukkue on Jehujen pisimpään sarjatoiminnassa mukana ollut yksittäinen ryhmä. Joukkue pelaa kaudella 2022-2023 alueellista haastajasarjaa.

Uusia 2006-2008 -syntyneitä pelaajia mahtuu vielä mukaan. Joukkueeseen pääsee mukaan myös aktiivisia apu-/valmentajia. 

Linkki joukkuesivulle  <    

 

Miesten 5. divisioonasarjan joukkue (salibandy)

Joukkue nousi edellisen pelikauden jälkeen suoralla sarjanousulla 6-divisioonasta seuraavalle tasolle. Joukkue osallistuu kaudella 2022-2023 Sisä-Suomen alueella miesten 5-divisioonasarjaan. Joukkueessa on tällä hetkellä hyvä määrä pelaajia. 

Linkki joukkuesivulle <      

 

Jehuihin voidaan perustaa uusia kilpajoukkueita eri joukkuepalloilulajeihin aina, kun toiminnalle löytyy resurssit (sali-/kenttävuorot, toimihenkilöt, jne.) sekä tämän lisäksi riittävä määrä pelaajia.

Tunnetuimpia lajeja Jehujen yli 70-vuotisen historian aikana ovat salibandyn/sählyn lisäksi mm. pesäpallo, kaukalopallo ja jääkiekko.

 

2)  Jehujen kunto- ja muut höntsätoiminnan ryhmät

 

Jehuissa kannustetaan liikkumaan ja muutenkin noudattamaan terveitä elämäntapoja.  Meillä on ollut aktiivista kuntotoimintaa toimintamme alkuajoista lähtien.

 

Esimerkkejä meillä mahdollisista kunto- ja höntsäryhmistä:

- tytöille omia ryhmiä (esim. yläkoulu- ja lukioikäiset)
- naisten kuntosähly, NiceSäbä
- miesten kuntosähly
- naisten ja miesten kuntosählyn sekaryhmä
- kuntolentopallo
- kuntokoris
- kuntosisäfutis
- kuntosulkapallo
- erilaiset ryhmät ikäihmisille
- erilaiset ryhmät perheille
- jne.


Kaikkia kuntotoiminnan ryhmiä pystytään perustamaan koko Janakkalan alueella niillä salivuoroilla, joita olemme saaneet käyttöömme.  Aikuistoimintaa järjestetään arki-iltaisin klo 20 jälkeen tai viikonloppuisin.  Janakkalan kunnan liikuntatoimen poikkeusluvalla pystymme tekemään poikkeuksia ohjeistetuissa ajoissa.

>>  Ilmoittaudu mukaan ja kerro samalla lajitoiveesi!

Pelkkä ilmoittautuminen ei sido vielä mihinkään vaan keräämme (elo-syyskuussa) alustavaa kiinnostusta kunto- ja höntsätoimintaa kohtaan.